DPD zoekt bestuurslid
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
e-SPD november 2023
In deze e-mail
Voldoende inkomen uit pensioenregeling? Gesprek tussen gepensioneerden
Het pensioen dat dierenartsen opbouwen in de pensioenregeling zorgt samen met het pensioen van de overheid (AOW), voor een modaal inkomen. Dat is het streven. Hoe kijken Rieks en Martin (gepensioneerden) naar het pensioen dat zij opbouwden bij SPD? Is het genoeg? Hebben zij tips?

Bekijk hier het gesprek
tussen Rieks en Martin >
Vacature bestuurslid DPD
Het DPD-bestuur zet gezamenlijk de schouders eronder om voor onze beroepsgroep de best mogelijke pensioenregeling te realiseren, tegen de meest gunstige voorwaarden. DPD is op zoek naar een enthousiaste praktiserend dierenarts ter vervanging van één van de bestuursleden.

Lees hier meer over de vacature >
Financiële situatie SPD goed
De dekkingsgraad en de beleidsdekkingsgraad laten zien hoe ons pensioenfonds er financieel voor staat.

Lees hier meer over de actuele situatie >
Inkomensopgave 2024
Bij uw aanmelding en daarna jaarlijks vragen we u opgave te doen van uw beroepsinkomen. Op basis van uw inkomensopgave bouwt u pensioen op en berekenen we de premie die u betaalt. Begin 2024 starten wij het opgaveproces voor de dierenartsen in loondienst. Bent u zelfstandig? Dan benaderen wij u al eerder. Wijzigt uw werksituatie in de loop van een jaar? Bijvoorbeeld omdat u zelfstandige wordt, of dat uw deeltijdpercentage wijzigt als u in loondienst bent? Geef ook dan de wijziging door.

Lees hier meer over inkomensopgave >