Meerderheid stemt voor wijzigingen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
Resultaten referendum bekend: ruime meerderheid van leden stemt voor de voorgestelde wijzigingen
Beste relatie,

Van 29 september 2023 tot en met 16 oktober (12.00 uur) werd in opdracht van onze deelnemersvereninging (DPD) een referendum gehouden. Leden van DPD werden uitgenodigd om te stemmen.

Leden van DPD stemden over het premiepercentage en het nabestaandenpensioen
In de Bijzondere Algemene Vergadering (BAV) van 26 september 2023 werd door DPD de nieuwe pensioen­regeling toegelicht aan de leden. Over verschillende onderwerpen werd gestemd. Meer informatie hierover vindt u op onze website. In lijn met de statuten werden de wijzigingen met betrekking tot het premie­percentage en het nabestaanden­pensioen, door middel van een referendum, officieel ter stemming voorgelegd.

Meerderheid van de leden stemt voor de wijzigingen
In totaal hebben 850 leden deelgenomen aan dit referendum, dat is een respons van 18,4 procent. Voor een geldig referendum was minimaal 15 procent nodig. Een ruime meerderheid van de leden die hun stem uitbrachten, stemden voor de voorgestelde wijzigingen. U kunt de details zien in ons nieuwsbericht.

Samen met Stichting Pensioenfonds voor Dierenartsen (SPD) kijken naar vervolgstappen
We zijn blij met deze uitslag. Samen gaan we verder met het vormgeven van onze nieuwe pensioenregeling. Een goed basispensioen voor alle dierenartsen. Wij houden u op de hoogte via onze website en nieuwsbrieven.

Vriendelijke groet,
Deelnemersvereniging Pensioenfonds Dierenartsen (DPD)