BAV en referendum: als DPD lid beslist u mee
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
e-SPD juli 2023
In deze e-mail
Groen licht voor nieuwe pensioenwet
Op 30 mei ging ook de Eerste Kamer akkoord en daarmee is de komst van de nieuwe pensioenwet definitief. SPD kan op volle kracht door met de nieuwe pensioenregeling.

Lees meer >
BAV 26 september gevolgd door referendum: als DPD lid beslist u mee
Op 26 september organiseert DPD een Bijzondere Algemene Vergadering (BAV). Hier bespreken we de nieuwe pensioenregeling. Kort daarna start, voor de leden van DPD, een online referendum over de premiehoogte en het nabestaandenpensioen. Om deel te nemen moet u lid zijn van DPD. Bent u nog geen lid: meld u vooral aan. Het lidmaatschap is gratis en het is in één minuut geregeld.

Nu lid worden >
Resultaten onderzoek PwC over duurzaam beleggen
Hoe denkt u over maatschappelijk verantwoord beleggen (MVB)? We hebben het onderzocht en de uitslag is bekend. Bestuursleden Focko Zwanenburg en Hans van Gils vertellen er meer over.

Lees meer >
Geef u op voor het lezerspanel
Helder communiceren over pensioen is belangrijk. Teksten moeten voor iedereen duidelijk zijn, hoe ingewikkeld de materie soms ook is. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken.

Lees meer >
Algemene vergadering (AV) 6 juni 2023
Leden van DPD werden bijgepraat over verschillende onderwerpen.

Kijk het hier terug >