Lees wat er speelt
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
e-SPD april 2023
In deze e-mail
Online roadshow 18 april een succes: kijk het hier terug.
Pensioen Roadshow logo
Dit jaar organiseerden we 5 roadshows op verschillende locaties in het land. Naast deze fysieke roadshows organiseerden we op 18 april een laatste online roadshow om met elkaar in gesprek te gaan en te luisteren naar waar we als beroepsgroep het meeste behoefte aan hebben als het gaat om ons pensioen.

Kijk de online bijeenkomst hier terug >
Onderzoek duurzaam beleggen: SPD hoort graag uw mening.
De pensioenpremie die u inlegt, beleggen wij. Dit willen we doen met een optimale balans tussen een zo hoog mogelijk rendement en een zo laag mogelijk risico maar ook op een maatschappelijk verantwoorde manier. Doen we dat goed in uw ogen? We willen ons duurzaam beleggings­beleid toetsen aan de wensen en voorkeuren van onze deelnemers met een onderzoek. In mei ontvangt u een uitnodiging om deel te nemen aan dit onderzoek.

Lees meer >
Algemene Vergadering (AV) DPD op 6 juni 2023.
Op dinsdag 6 juni 2023, om 19.30 uur, vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering (AV) van onze deelnemers­vereniging (DPD) plaats. Bent u lid van DPD? Dan ontvangt u dit voorjaar een uitnodiging voor de AV. Bent u nog geen lid maar wilt u wel naar de AV en meepraten? Word dan snel gratis lid. U kunt dat hier regelen.

Meer informatie over AV >
Geen inkomensopgave aangeleverd? Dan heeft dat gevolgen.
Als u dit jaar (2023) geen beroepsinkomen opgaf, dan wordt voor de vaststelling van het beroepsinkomen uitgegaan van het inkomen zoals dat het voorafgaande jaar (2022) is vastgesteld. Deed u in 2022 ook geen inkomens­opgave? Dan gebruikt het pensioen­fonds het maximum beroepsinkomen (€ 72.464 in 2023) en een deeltijd­percentage van 100%. Geldt dit voor u? Geen nood, u kunt alsnog uw beroepsinkomen aan ons doorgeven.

Meer informatie over inkomensopgave >
Save the date!
26 september 2023
Bijzondere Algemene Vergadering (BAV)

Als lid van DPD praat en beslist u mee