Hoeveel risico wilt u lopen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
e-SPD januari 2023
In deze e-mail
Schrijf u snel in voor de eerste roadshow van 17 januari 2023!
We zijn op weg om een nieuwe pensioen­regeling vorm te geven. Het doel is uiteraard een goed pensioen voor alle dierenartsen. Wij willen uw input graag meenemen. Kom naar de roadshows en praat mee! U heeft nog 2 dagen om u in te schrijven voor de eerste roadshow in Breda. Uiteraard kunt u zich ook alvast aanmelden voor de andere roadshows.
Direct aanmelden en meer informatie
Hoeveel risico bent u bereid te nemen? We gaan het onderzoeken.
SPD belegt uw ingelegde premie voor uw (toekomstig) pensioen. Beleggen brengt wel risico’s met zich mee. Iedereen gaat verschillend om met deze onzekerheid. We zijn geïnteresseerd in hoeveel risico u bereid bent te nemen voor uw pensioen. Uw antwoorden en voorkeuren helpen ons om de nieuwe pensioenregeling en het beleggingsbeleid vorm te geven.

Lees meer >
Mijn premie is veranderd in 2023, hoe zat het ook alweer?
Elk jaar geeft u een beroepsinkomen en een deeltijdpercentage aan ons door. Daarmee berekenen wij uw jaarpremie voor uw pensioen. Deze jaarpremie betaalt u in 4 delen, dus elk kwartaal krijgt u van ons een premienota.

Per 1 januari van ieder jaar veranderen vaak bedragen. In 2023 stijgen bijvoorbeeld de hoogte van het maximale beroepsinkomen (stijgt mee met prijsinflatie) en de franchise (dat deel van het salaris waarover geen pensioen wordt opgebouwd en daarom ook geen pensioenpremie wordt betaald). Uw premie kan hierdoor hoger of lager zijn dan voorheen.

Lees hier hoe dat kan >
DPD zoekt enthousiaste bestuursleden!
Lees meer >