Lees nu: iedereen 9,9% erbij
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
e-SPD december 2022
In deze e-mail
Pensioenfonds SPD verhoogt per 1 januari 2023 pensioenen met 9,9%
Het bestuur van Stichting Pensioenfonds voor Dierenartsen (SPD) heeft besloten de pensioenen van alle deelnemers per 1 januari 2023 met 9,9% te verhogen. Deelnemers met een pensioen­uitkering zien het hogere pensioen vanaf eind januari 2023 op hun rekening staan. De pensioen­aanspraken van deelnemers die nog niet aan hun pensioen toe zijn, verhoogt SPD ook met 9,9%.

Lees meer over de verhoging van de pensioenen >
Meld u nu aan voor de pensioen roadshows in 2023
Deelnemersvereniging DPD en Pensioenfonds SPD willen graag in gesprek met alle dierenartsen over hun pensioen en de toekomst. Daarom organiseren wij op diverse plekken in Nederland roadshows over pensioen. Begin 2023 starten we hiermee. Alle (oud-)dierenartsen zijn welkom om mee te praten over hoe hun pensioen er in de toekomst moet uitzien. Op onze website vindt u meer informatie en kunt u zich direct aanmelden. Bijscholingspunten zijn aangevraagd!

Meer informatie en direct aanmelden >
Let op!
Het kan zijn dat uw premienota van Q1 2023 hoger is dan u verwacht; het maximale beroepsinkomen stijgt namelijk flink vanaf januari 2023 naar € 72.464,-

Bouwt u actief pensioen op bij ons pensioenfonds? Binnenkort ontvangt u de premienota over het eerste kwartaal van 2023. Deze premienota kan hoger zijn dan u verwacht.

Meer informatie >