Stabiele cijfers
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
e-SPD november 2022
In deze e-mail
Financiële situatie pensioenfonds is goed
De dekkingsgraad en de beleidsdekkingsgraad laten zien hoe het fonds er financieel voor staat. Eind september stegen beide graadmeters ten opzichte van de maand ervoor. Door de goede financiële situatie is de kans groot dat we de pensioenen per 1 januari 2023 weer kunnen verhogen. Hoeveel? Dat moet nog bepaald worden. Klik op onderstaande link voor de cijfers!

Lees meer >
DPD zoekt deelnemers klankbordgroep
Gezocht: dierenartsen om mee van gedachten te wisselen! Daarom richt de deelnemersvereninging een klankbordgroep op. Het doel is informeren en toetsen. Er komt een nieuw pensioenstelsel waardoor er keuzes gemaakt moeten worden over onze pensioenregeling. Met de klankbordgroep wil het bestuur van DPD bijvoorbeeld deze keuzes bespreken. Ook als je geen lid bent van DPD kun je deelnemen.

Lees meer >

Wist u dat
het maximaal beroepsinkomen fors stijgt vanaf januari 2023?

U bouwt pensioen op over uw beroepsinkomen. Dit inkomen is gemaximeerd. De stijging van het maximum beroepsinkomen is gekoppeld aan de prijsstijgingen (consumenten prijsindex). Omdat de prijzen het afgelopen jaar flink zijn gestegen, stijgt het maximale beroepsinkomen mee. Ligt uw beroepsinkomen omgerekend naar fulltime op of boven het maximum? Dan bouwt u meer pensioen op! Dat is een goede zaak. U betaalt dan wel meer premie. 

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op
Peiling van uw mening
In het vorige nieuwsbericht gaven we al aan dat we uw mening over verschillende onderwerpen gaan peilen. Het resultaat van de vorige stelling laten we zien in de komende nieuwskrant Ons pensioen. In deze nieuwsbrief de volgende stelling:

Ik vind het heel belangrijk dat mijn pensioengeld duurzaam wordt belegd

Mee eens
Niet mee eens