Blijf op de hoogte!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
e‑SPD juni 2022
In deze e-mail
SPD zoekt nog enthousiast bestuurslid!
Het SPD bestuur zoekt een nieuw, enthousiast (aspirant)bestuurs­lid. Zoekt u een nieuwe uitdaging naast uw werk in de praktijk? Heeft u bestuurlijke kwaliteiten, affiniteit met pensioen en wilt u zich graag inzetten voor uw beroepsgenoten? Laat het ons voor 1 juli 2022 weten! Alle tijd die u aan dit bestuurswerk gaat besteden wordt heel redelijk financieel vergoed (bespreek dit met uw werkgever).

Reageer snel en stuur uw CV!

Lees meer
Bekijk uw pensioenoverzicht!
Weet u hoeveel pensioen u heeft opgebouwd? Benieuwd naar uw pensioenaanspraken? Het pensioenoverzicht staat voor u klaar in uw persoonlijke archief. U logt eenvoudig in met uw DigiD.

Download het pensioenoverzicht via Mijn pensioen
Hoe was 2021 voor onze beleggingen?
Het Het vermogen van het pensioenfonds steeg. Maar hoeveel rendement maakte SPD in 2021 op de beleggingen? Alle informatie over ons pensioenfonds vindt u in ons jaarverslag 2021. De belangrijkste cijfers zetten we voor u in een plaatje.

2021 in vogelvlucht
Inloggen op Mijn pensioen zonder DigiD
De meeste deelnemers loggen in met een DigiD. Er zijn deelnemers die niet beschikken over een DigiD, omdat zij bijvoorbeeld in het buitenland wonen en geen Burger­service­nummer (BSN) hebben. Uiteraard kan deze groep ook gewoon inloggen. Zij moeten dan een bestaand account gebruiken of een nieuw account aanmaken. Hoe werkt dat?

Ga naar Mijn pensioen en kies voor “inloggen zonder DigiD” en volg de aangegeven instructies.