Denk ook aan uw belastingaangifte!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
e-SPD april 2022
In deze e-mail
Vacature bestuurslid SPD
Per 1 januari 2024 komt er een plaats vrij in het bestuur van SPD. Het SPD bestuur zoekt al dit jaar een nieuw, enthousiast (aspirant)bestuurs­lid. Zoek je een nieuwe uitdaging naast je werk in de praktijk? Heb je bestuurlijke kwaliteiten en affiniteit met pensioen? Stuur je CV dan vóór 1 juni 2022!

Lees meer over de inhoud van de vacature en andere details
Pensioenpremie opgeven bij belastingaangifte
Vanaf 1 maart 2022 kunt u belastingaangifte doen over het jaar 2021. Voor 1 mei 2022 dient de aangifte bij de belastingdienst binnen te zijn. In sommige gevallen kunt u bij uw belastingaangifte de door u in 2021 betaalde premie in mindering brengen voor uw inkomstenbelasting. Kijk hoe dit precies werkt in uw situatie, als zelfstandige of in loondienst.

Lees over belastingaangifte en pensioenpremie
Algemene Vergadering DPD op 19 april
Op dinsdag 19 april 2022, van 19.30 tot 21.30 uur, wordt de jaarlijkse Algemene Vergadering van DPD gehouden. Op 18 maart 2022 kregen alle leden van DPD een uitnodiging voor de Algemene Vergadering. Denk en praat mee over uw pensioen! Bent u lid en heeft u zich nog niet aangemeld? Doe het dan voor 15 april 2022. Documenten van de vergadering vindt u op de website.

Bent u nog geen lid? Word dan lid en heb invloed op de inhoud van de pensioenregeling.

Voordelen en lid worden
Financiële situatie verbeterd
De financiële gezondheid van een pensioenfonds wordt weergegeven met de dekkingsgraad. Onze beleidsdekkingsgraad (de gemiddelde dekkings­graad over de laatste 12 maanden) laat in 2022 een stijgende lijn zien; van 108,5% in januari naar 109,1% eind februari.

Lees meer over de financiële situatie
Situatie Oekraïne
Wij zijn diep geschokt door het aanhoudende geweld in Oekraïne door de inval van Rusland. Ons medeleven gaat uit naar iedereen die hier slachtoffer van is, in en buiten Oekraïne.

Lees meer