‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  Lees online
e-SPD januari 2022
In deze e-mail
Uw pensioen in 2022!
De besturen van SPD en DPD wensen u een gezond en voorspoedig 2022! Vorig jaar is de financiële situatie van ons pensioenfonds verbeterd. Maar wat betekent dit voor uw pensioen in het nieuwe jaar? Helaas kan SPD de pensioenen op 1 januari 2022 niet verhogen. Wel komt het pensioenfonds hierdoor in 2022 dichter bij financieel herstel.

Lees meer >
Bestuurswisselingen SPD
Danse Sonneveld (37) is vanaf 1 januari de nieuwe voorzitter van ons pensioenfonds. Ze volgt Hans Smit op, die na de voorzitterswissel nog een jaar betrokken blijft bij het fonds als bestuurslid. Danse is al 2 jaar actief in het bestuur. Ook De Nederlandsche Bank (DNB) vindt haar voldoende geschikt om nu de voorzitterstaak in het bestuur van SPD op zich te nemen. Wie is Danse en welke bestuurswisselingen zijn er nog meer in het nieuwe jaar?

Lees meer >
Inkomensopgave: kunnen we misschien helpen?
Deed u online nog geen opgave van uw beroeps-inkomen? Doe dit dan vóór 19 februari a.s. We stuurden op 19 januari 2022 een e-mail over deze jaarlijkse opgave. In de e-mail en op onze website helpen we u in stappen de opgave te doen. Lukt het niet? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Contact >
Dekkingsgraad SPD gestegen in december 2021
De financiële situatie van SPD verbeterde ten opzichte van de maand november. Zowel de dekkingsgraad als de beleidsdekkingsraad (gemiddelde van afgelopen 12 maanden) stegen.

Lees meer >