Nieuws van uw pensioenfonds Lees online
e-SPD oktober 2020
In deze e-mail
Meer geld opzij zetten voor uw pensioen?
In een poll gaf 71% van de dierenartsen aan te snappen dat dit nodig is. Wilt u meebeslissen over de pensioenpremie in 2021? En bent u lid van onze deelnemersvereniging DPD? Meld u dan aan voor de Algemene Vergadering van DPD op 19 oktober 2020 van 19.30 uur tot 21.00 uur online of fysiek in Zwolle (Blijmarkt 25). Mail naar: info@dpdierenartsen.nl. Wilt u de vergadering online bijwonen? Geef dit aan bij uw aanmelding. U krijgt van ons voor de vergadering dan een link voor de online verbinding.

Lees meer >
Hoe zit het met het pensioenakkoord?
Door de lage rente mag het fonds niet meer zoveel pensioen in het vooruitzicht stellen als in het verleden. In het pensioenakkoord staan afspraken over een nieuw pensioensysteem. Dat systeem is minder gevoelig voor de rente. Maar omdat pensioenfondsen pas tussen 2024 en 2026 overstappen op het nieuwe systeem gelden nu nog de oude regels. Tot die tijd moet SPD het pensioen dat u op uw UPO ziet, berekenen op basis van die oude regels.

Lees meer >
Nieuwe service: Digitaal betalen
Met één druk op de knop uw premienota betalen! In oktober start SPD een pilot met deze nieuwe service. Een willekeurige groep dierenartsen krijgt een mail met het verzoek om via iDEAL hun premienota te betalen. Betaalt iemand anders uw premienota, bijvoorbeeld uw werkgever? Stuur de mail met de betaalknop dan door! Zo kan uw werkgever ook gemakkelijk via iDEAL betalen!

Houd uw mail in de gaten! Misschien krijgt u een uitnodiging.